Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از دیدار صمیمانه شیخ با حلیمه، در شبکه‌های اجتماعی هشتگی به نام «حلیمه بولند بن طحنون را دیوانه می‌کند» ایجاد شد و کاربران زیادی با این هشتگ توئیت کردند. کاربری نوشت: «فکر می‌کنم حلیمه بولند برای موساد کار می‌کند.» کاربر دیگری توئیت کرد: «(حلیمه) فیل ابوظبی را دیوانه می‌کند.»

شغل رسمی او، «رئیس هئیت مدیره درگاه سرمایه‌گذاری امارات» است که تاکنون پروژه‌هایی به ارزش ده‌ها میلیارد دلار اجرا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما به نظر می‌رسد که علاوه بر فعالیت‌های اقتصادی، به هنر و موسیقی، بخصوص هنرمندان زیباروی، هم علاقه وافری دارد. به مناسبت «روز عشق» برای سلبریتی‌ها و چهره‌های برجسته رسانه‌ای در باغ خود جشن برگزار می‌کند. در کنسرت خواننده بحرینی می‌رقصد و در ستایش از او مبالغه می‌کند.

در روز‌های اخیر به دلیل انتشار تصاویر و ویدئو‌هایی از او در کنار برخی چهره‌های رسانه‌ای و هنری خبرساز شده و از آنجا که عضوی از خاندان حاکم بر امارات، یعنی آل نهیان، است، توجه برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی عربی را به خود جلب کرده است.

تصاویری که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده نشان می‌دهد که تعدادی از سلبریتی‌های زن عربی، از خوانندگان و ملکه‌های زیبایی گرفته تا مجری‌های زیبا؛ همگی با شیخ دکتر سعید بن طحنون آل نهیان خاطراتی دارند.

تمجید فراوان از خواننده زن بحرینی

اخیرا از شیخ سعید در کنار شموخ، خواننده زن بحرینی، ویدئویی منتشر شده که اظهارات بسیار محبت‌آمیز شیخ درباره ترانه جدید این خواننده را نشان می‌دهد. شیخ سعید در این ویدئو، در حالی که در کنار شموخ ایستاده است، با چهره‌ای بشاش می‌گوید: «حقیقتا می‌خواهم به تو یک چیزی بگویم؛ من از ترانه و کلیپ اخیرت بسیار بسیار خوشم می‌آید و من یکی از هواداران تو هستم. من مطمئنم که این کلیپ، می‌ترکاند و برای آن آرزوی موفقیت می‌کنم. آرزو می‌کنم که اولین کسی باشم که سی دی این کلیپ را تهیه کنم.»

دیدار شیخ دکتر سعید با شموخ

این اظهارات شیخ سعید واکنش‌های ضدونقیضی در شبکه‌های اجتماعی ایجاد کرد. برخی او را مردی فاقد لیاقت حکمرانی دانستند و برخی دیگر او را مرد نازنینی توصیف کردند. یک کاربر قطری به نام بومشعل، ضمن بازنشر ویدئوی اظهارات شیخ سعید درباره شموخ، توئیت کرد: «دیوانه امارات و بزرگترین پلشت خاندان حاکم، که شبیه لاک پشت است. سعید بن طحنون دیوانه هنوز ثابت می‌کند او (مصداق این ضرب المثل است که) "دلش می‌خواهد، اما خجالت می‌کشد". شما را به خدا سوگند می‌دهم فردی مثل این، آیا شایسته است که در کشورش قدرت داشته باشد.»

کاربر دیگری با لحنی طنزآلود درباره اظهارات شیخ سعید نوشت: «راستش را بگویم من قبلا دیدگاه درستی درباره این آقا نداشتم. مرد نازنینی از آب درآمد که از استعداد‌های جوان حمایت می‌کند. خدا او را یاری دهد و آنچه در سر دارد را برای او محقق کند.»

کاربری در پاسخ به این توئیت، نوشت: «معلوم است که (شیخ سعید) چه در سر دارد.»

دیدار شبانه با ملکه زیبایی برای بررسی پروژه‌های هنری!

شیخ سعید در آغاز سال نو میلادی جنجال دیگری را به راه انداخت. او، که به «کمک‌کننده استعداد‌ها و نوآوران عرب و صلح بین المللی» ملقب شده، در شب سال نو میلادی در رستوران اموود در ابوظبی، مهمان فطیم الشامسی، ملکه زیبایی امارات، بود. وبگاه «عاجل ۲۴» گفته این دیدار برای «تبادل افکار و بررسی پروژه‌های آینده هنری» صورت گرفته است.

چند ماه پیش، حلیمه بولند، مجری سرشناس کویتی، در سفر به عربستان، هدیه گران قیمتی به ارزش سه میلیون ریال عربستان معادل ۸۰۰ هزار دلار دریافت کرد که در آن زمان گفته شد از جانب سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان، ارسال شده بود. اما بعد‌ها مقامات عربستان ارسال این هدیه از جانب ملک سلمان را تکذیب کردند.

شیخ سعید طی مراسمی در «روز عشق» امارات، در کاخ خود، واقع در شهر العین، از حلیمه بولند، به خاطر مشارکت فعالانه‌اش در جشنواره عشق امارات تجلیل کرد.

در یکی از ویدئو‌هایی که از شیخ سعید با حلیمه منتشر شده، او کاسه‌ای از حلوا در دست دارد و به دست خود به حلیمه حلوا می‌دهد.

پس از دیدار صمیمانه شیخ با حلیمه، در شبکه‌های اجتماعی هشتگی به نام «حلیمه بولند بن طحنون را دیوانه می‌کند» ایجاد شد و کاربران زیادی با این هشتگ توئیت کردند. کاربری نوشت: «فکر می‌کنم حلیمه بولند برای موساد کار می‌کند.» کاربر دیگری توئیت کرد: «(حلیمه) فیل ابوظبی را دیوانه می‌کند.»

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: موساد دلار زیبایی درآمد سال نو عربستان دلار زنان زیبایی شبکه های اجتماعی عربستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۶۹۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت‌وگو باکارگردان مجموعه‌مستند «پابه‌ماه»/ قصه‌هایی تماشایی از امید و زندگی

به گزارش قدس آنلاین، این مستند قصه روزهایی از زندگی آدم‌هاست که پر از انتظار، نگرانی، عشق، شور و شوق، ترس و صبر است. قسمت اول به نام «همیشه با هم» روایت دو خواهر دوقلوی همسان با ویژگی‌های مشترک بود که همزمان با هم مادر می‌شوند. در قسمت دوم «کر کوهستان» هم روایتی از زن باردار عشایری را نشان می‌داد که در روستایی سخت‌عبور در استان چهارمحال و بختیاری زندگی می‌کرد و برای تولد نوزاد با چالش‌هایی روبه‌رو بود. هر قسمت از فصل دوم این مجموعه روایت داستانی مستقل و متفاوت است و قسمت سوم این مجموعه هم با عنوان «فرشته رضا» امشب ساعت ۱۸:۳۰ روی آنتن شبکه۲ سیما می‌رود. درباره جزئیات بیشتر این مجموعه با «امیرحسین اوسیوند» کارگردان و مجری طرح «پا به ماه» گفت‌وگو کردیم که می‌خوانید. 

امیرحسین اوسیوند


فصل اول این مجموعه سه سال پیش از تلویزیون پخش شد و با استقبال نسبتاً خوبی همراه بود، چه شد به گروه فصل دوم «پا به ماه» پیوستید و تجربه تولید مستند درباره فرزندآوری برایتان چطور بود؟
من چند سال پیش، فیلم مستند «ننه سلطنت» را با همکاری خانم محور ساختم که آن مستند سبب شروع همکاری ما شد. برای ساخت فصل دوم مجموعه «پا به ماه» به بنده پیشنهاد همکاری دادند که کارگردان پنج قسمت از این مجموعه و مجری طرح آن هستم. 
این مجموعه سخت‌ترین جنس مستندی بود که کار کردم چون پیش از آن چندین مستند اجتماعی ساخته بودم ولی مجموعه «پا به ماه» به واسطه مضمونی که داشت، کار بسیار سختی بود به ویژه در اپیزود «کُر کوهستان» چون سوژه در لوکیشنی سخت‌گذر در یکی از روستاهای چهارمحال و بختیاری زندگی می‌کرد؛ هم فرایند پیدا کردن سوژه کار سختی بود و هم مرحله تولید و فیلم‌برداری. 
هر بار که به لوکیشن محل زندگی سوژه می‌رفتیم حدود ۱۲کیلومتر در مسیر کوهستانی پیاده‌روی داشتیم و از رودخانه عبور می‌کردیم. فضای کار در این اپیزود بسیار سخت بود اما تمام سختی‌هایی که در تولید این پروژه وجود داشت چه به لحاظ تولید و چه به لحاظ برخورد با سوژه در لحظه تولد نوزادان از تن گروه بیرون می‌رفت و روزهای سخت برایمان شیرین می‌شد. در واقع لحظه تولد بچه‌ها نقطه عطف ماجرا بود که موجب می‌شد با علاقه و انگیزه کار کنیم. 

ورود به زندگی شخصی افراد به ویژه زنان باردار، آسان نیست آن هم با دوربین، چطور به سوژه‌ها نزدیک می‌شدید؟
کاری که در این فصل با همفکری تهیه‌کننده پیش بردیم این بود که تا حد امکان از مصاحبه کردن با سوژه‌ها پرهیز کنیم چون اپیزودهای این مجموعه، مستند پژوهشی نیست بلکه مستندی درباره زندگی آدم‌هاست. هر چقدر از مصاحبه کردن و نشاندن سوژه جلو دوربین پرهیز می‌کردیم، فضای بهتری از نظر روایت داستانی بدست می‌آوردیم ضمن اینکه سوژه هم با دوربین، احساس راحتی بیشتری پیدا می‌کرد و مخاطب هم ارتباط بهتری با قصه می‌گرفت. 
یکی از کارهایمان این بود که به جز بحث پژوهش و راضی کردن سوژه‌ها که در مقطع حساس بارداری کار بسیار سختی بود، سعی کردیم دوربین را در دل اتفاق‌ها قرار دهیم و بین سوژه و دوربین فاصله زیادی ایجاد نکنیم. گاهی هم به خاطر شرایط سخت مادران باردار نمی‌توانستیم خیلی به سوژه نزدیک شویم. 

ضرورت پرداختن به موضوع فرزندآوری را در زمانه کنونی چه می‌دانید؟
ایده ساخت مجموعه «پا به ماه» چند سال پیش کلید خورد که ایده اولیه از آنِ تهیه‌کننده بود. من در فصل دوم به گروه اضافه شدم و از این منظر به ماجرا نگاه می‌کردم که فرزندآوری یک وجه مهم از امید به زندگی است البته نسخه‌ای نیست که بتوان برای همه پیچید ولی در بیشتر خانواده‌هایی که با آن‌ها برخورد داشتم و در مسیر ساخت مستند تا به دنیا آمدن فرزندشان با آن‌ها همراه بودم، می‌دیدم با وجود تمام مشکلاتشان چقدر نسبت به این موضوع امید دارند. حتی کسانی که فرزند ناخواسته داشتند وجه روشنی از امید به زندگی را در آن‌ها می‌دیدیم. گروه تولید هم وقتی تولد بچه‌ها را می‌دیدند لحظه شیرین و جذابی را تجربه می‌کردند. به عنوان یک فیلمساز، به دنبال شعار دادن در این مجموعه نبودم فقط می‌خواستم اتفاق‌های واقعی و جاری زندگی را روایت کنم؛ اینکه فرزندآوری تا چه اندازه می‌تواند امید را در زندگی آدم‌ها جاری کند. تلاشم به تصویر کشیدن این واقعیت شیرین و جذاب بود. یکی از صحنه‌های جذاب در فرایند تولید این مجموعه، لحظه تولد نوزاد بود، نوزادی که مدام در حال گریه کردن بود چون از محیط امن رحم مادر وارد فضای ناامن دیگری می‌شد و زمانی که صورتش را به صورت مادر می‌چسباندند، بچه آرام می‌شد و گریه نمی‌کرد؛ این صحنه شگفت‌انگیز و جذاب بود. ما در «پا به ماه» اصلاً نمی‌خواستیم و نمی‌خواهیم وارد فضای شعاری شویم. 

خواسته هر مستندساز و فیلمسازی در حرفه‌اش، نمایش و اکران اثرش است و تلویزیون بستر خوبی برای پخش مستندهاست. به نظر شما رسانه ملی چقدر به مستند توجه دارد و تا چه حدی می‌تواند در جامعه مستندسازی ایجاد انگیزه کند؟
به نظرم مستند نباید فقط پرکننده تایم‌های خالی آنتن باشد و خوشبختانه الان دارد جایگاه خودش را در آنتن پیدا می‌کند اما لازم است نگاه ویژه‌ای به مستند در رسانه ملی بشود. در سریال‌های تلویزیونی که این سال‌ها ساخته می‌شود، آثار ضعیفی وجود دارد که مخاطب آن‌ها را نگاه نمی‌کند ولی مستند اگر خوب ساخته شود می‌تواند برای تلویزیون جذب مخاطب کند یعنی اگر تلویزیون باکس مستند را در شبکه‌های مختلف به رسمیت بشناسد، مخاطب هم با این فضا آشنا می‌شود و آن را می‌بیند چون مستند از دل زندگی آدم‌ها بیرون می‌آید. ضمن اینکه هزینه‌های تولید یک فیلم یا مجموعه مستند قابل قیاس با هزینه ساخت سریال‌های تلویزیونی نیست و می‌تواند در این فضا، مخاطب را جذب کند. 
پخش شدن یک اثر سبب دلگرمی و امیدواری مستندسازان می‌شود به ویژه از پلتفرمی مثل تلویزیون که رسانه‌ای فراگیر برای دیده شدن است. جا دارد مدیران سازمان صدا و سیما نگاه ویژه و منصفانه‌ای به مستند در تلویزیون داشته باشند و مطمئنم مخاطبان هم از مستندهای خوب استقبال می‌کنند. 

البته مستند جزو برنامه‌های پربیننده تلویزیون است به ویژه مستندهای حیات وحش، چرا کمتر روی ساخت مستندهای داخلی با موضوعات مختلف سرمایه‌گذاری شده است؟
همان طور که گفتید مستندهای حیات وحش که جزو برنامه‌های پربیننده تلویزیون هستند خارجی‌اند چون در کشور ما روی این ژانر تصویری، سرمایه‌گذاری نمی‌شود. اگر مستند اجتماعی جایگاه خودش را در تلویزیون پیدا کند بازی دو سر برد است هم از مستندسازان حمایت می‌شود و هم آنتن تلویزیون با برنامه‌های پرمخاطب و کم‌هزینه‌تری نسبت به هزینه‌های تولید سریال پر می‌شود. 
تلویزیون خانه مستندسازان است چون آرزوی هر مستندسازی، دیده شدن اثرش است. وقتی مستندسازی کارش از تلویزیون پخش می‌شود، انگیزه‌ بیشتری می‌گیرد. اگر بودجه‌های خوب و کافی برای مستندسازی تخصیص یابد قطعاً آثار خوب و مؤثری ساخته می‌شود. این رویه که مستندی ساخته شود، مستندساز آن را به تلویزیون ببرد و اثر را بفروشد، درست نیست بلکه تلویزیون باید از شروع تا پایان یک مجموعه کنار مستندساز باشد تا اثری خوب و فاخر ساخته شود و زمانی که کار خوب ساخته شود، مخاطب از آن استقبال می‌کند.
مستند می‌تواند به یک مدیوم پرطرفدار در برنامه‌سازی تلویزیون تبدیل شود. با وجود تلاش تهیه‌کنندگان این حوزه ولی در بسیاری از موارد، هزینه‌های تولید هم جبران نمی‌شود به ویژه برای بچه‌هایی که تازه وارد این حوزه شده‌اند و باید از جیبشان هزینه کنند تا اثری را بسازند. من نخستین فیلم مستندم را با وام ازدواجم ساختم. بسیاری از مستندسازانی که عاشق کارشان هستند، مسیرهای مشابهی را برای تأمین هزینه‌های تولید داشتند. لازم است نهادهایی مانند صدا و سیما از مستندسازان حمایت کنند و نگاه ویژه‌ای به آن‌ها داشته باشند.

زهره کهندل

دیگر خبرها

  • پدیده والیبال ایران سوژه پست جدید فدراسیون جهانی
  • اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد
  • گفت‌وگو باکارگردان مجموعه‌مستند «پابه‌ماه»/ قصه‌هایی تماشایی از امید و زندگی
  • تعرض مرد رمال به زنان به بهانه بخت گشایی
  • وزیر راه و شهرسازی عازم ابوظبی شد
  • بذرپاش عازم ابوظبی شد
  • سوژه امسال نون خ لب مرز بود | ۲ خط قرمز مهم که در این سریال رعایت شد
  • نقد و بررسی برنامه تلویزیونی محفل در قم
  • طبیعت قم در اردیبهشت زیبا
  • لحظاتی عجیب از سقوط ابرهای بارور در عربستان!