Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی وزارت دفاع با بیان اینکه حریمی قوی‌تر و زیباتر از سپر حجاب برای حفاظت از گوهر زن وجود ندارد، گفت: جامعه به اصلاح متمدن غرب در اتاق‌های فکر و اندیشکده‌های خود به این نتیجه رسیده‌اند که اگر بخواهند بنیان خانواده را حفظ کند باید به صورت جدی به حجاب به عنوان یک ضرورت توجه کنند.

خبرگزاری میزان - بنا به اعلام روابط عمومی وزارت دفاع، امیر سرتیپ دوم داود عبدی در دومین جشنواره سراسری گوهر‌های فاطمیه وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح که با حضور امیر سرتیپ شعبانیان معاون هماهنگ کننده کننده وزارت دفاع، روسای ادارات سازمان عقیدتی سیاسی و معاونین فرهنگی وزارت دفاع برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: مشارکت در برپایی باشکوه جشنواره فرهنگی عفاف و حجاب (گوهر‌های فاطمی)، ترویج فرهنگ ناب اسلامی ایرانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی وزارت دفاع با بیان اینکه جشنواره گوهر‌های فاطمی در دو سطح خردسالان و بزرگسالان در رشته‌های مختلف فرهنگی هنری از جمله فیلم کوتاه، عکس، شعر، نقاشی، دلنوشته، خوشنویسی، مقاله نویسی، تهیه و تدوین کتاب و درنهایت انتشار مقالات در روزنامه‌های کثیر الانتشارو فضای مجازی برگزار شد گفت: ۲۴۴۳ اثر در سطح سازمان‌های وزارت دفاع به دبیر خانه جشنواره ارسال شد و از این تعداد ۳۸۹ اثر به مرحله نهایی راه یافتند که در نهایت از ۷۳ اثر به عنوان آثار برتر تقدیربه عمل آمد

وی هدف وزارت دفاع از برگزاری این جشنواره فرهنگی را ترویج فرهنگ و سیره فاطمی (س) دانست و خاطرنشان کرد: حقیقتاً برای محافظت از گوهر والای زن نیاز به یک حریم امن هستیم تا از خطرات روزگار در امان بماند و حجاب آن حریم امن است که در آیات و روایات به آن تاکید شده است.

معاون فرهنگی و روابط عمومی وزارت دفاع تصریح کرد: حریمی قوی‌تر و زیباتر از سپر حجاب وجود ندارد و ما بر این باوریم که گوهر ارزشمند زن بایستی در جامعه اسلامی مورد حفاظت و حراست قرار گیرد و هیچ چیزی بهتر از حجاب برای این محافظت نیست.

وی با اشاره به تاریخچه حجاب در اعصار گذشته گفت: به تاریخ که نگاه می‌کنیم هیچ گاه زن در قرون متمادی بدون پوشش و حجاب به تصویر کشیده نشده است و به راستی حجاب نماد زنان در تاریخ بشریت بوده است؛ اما متاسفانه امروز به دلایل متعددی از جمله هدف اضمحلال جوامع اسلامی، هجمه‌ها به فرهنگ اسلامی و ایرانی شدت گرفته که ارزش زن را در بی‌حجابی تبلیغ می‌کنند.

امیر سرتیپ دوم عبدی با اشاره رفتار نامناسب با زنان در دوران پیش از اسلام و عصر جاهلیت گفت: در دوران جاهلیت زنان مورد آزار و اذیت قرار می‌گرفت و ارزش‌های زنان را تا آنجا زیر سوال می‌بردند که دختران را زنده به گور می‌کردند و هیچ ارزشی از زن در آن جوامع بدوی باقی نمانده بود، اما در دوران اسلام با بعثت نبی مکرم اسلام (ص)، پیامبر اکرم (ص) یک نگاه ارزشمند مبتنی بر وحی به زن مبذول داشتند و زنان در اسلام یک جایگاه رفیعی یافتند و ایشان یک فرهنگ، ادبیات و رویکرد جدیدی را برای رفتار با زنان و دختران بنیان نهادند.

وی افزود: نبی مکرم اسلام (ص) با تکریم و ارزشی که به جایگاه زن داشتند نگاه جامعه جاهلیت به زن را تغییر دادند و نگاه به زن بعد از مبعث رسول اکرم (ص) دچار تحول عظیم شد و ایشان منشور جایگاه رفیع زن را برای همیشه تدوین کردند.

معاون فرهنگی و روابط عمومی وزارت دفاع حضرت فاطمه زهرا «سلام الله علیها» را الگوی همه نسل‌ها دانست و گفت: حضرت زهرا (س) نماد و الگوی بی‌بدیل عفاف و حجاب برای تمام جهانیان اند که توانستند در دوران عمر پربرکت خود الگوی بی بدیلی از رفتار یک زن با همسر، مدل خانه‌داری، تربیت فرزند، فعالیت‌های اجتماعی و دفاع از ولایت امامت را به خوبی به تصویر کشند.

امیر عبدی در بخش دیگری از سخنان خود به نگاه جوامع غربی به زن اشاره کرد و گفت: جامعه به اصلاح متمدن غرب، زن را به عنوان یک کالای مصرفی به جامعه معرفی می‌کنند، اما در اتاق‌های فکر و اندیشکده‌های خود به این نتیجه رسیده‌اند که اگر بخواهند بنیان خانواده را حفظ کند باید به صورت جدی به حجاب به عنوان یک ضرورت توجه کنند.

وی با اشاره به جایگاه زن در جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: به برکت انقلاب اسلامی و تدابیر امامین انقلاب اسلامی، زن در جمهوری اسلامی از یک جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و در تمام عرصه‌ها حضور جدی دارد. نگاه جمهوری اسلامی به زن بسیار ویژه است و زن‌ها در همه عرصه‌های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی حضور فعال و موثر دارند که نمونه آن را می‌توان در دفاع مقدس به صورت تمام عیار دید. اگرچه هیچ هنری نمی‌تواند این نقش و جایگاه زنان را به طور کلی به تصویر بکشد.

معاون فرهنگی وزارت دفاع تصریح کرد: امروز نیز بر ماست که جایگاه زن را از دید فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی پاس بداریم و جایگاه همسران، مادران و دختران خود را محافظت کنیم و از این جایگاه به درستی حفاظت و حراست کنیم.

امیر عبدی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در وزارت دفاع برای پاسداشت جایگاه زن، گفت: در وزارت دفاع تمام سعی و همت ما بر این است که جایگاه همسران و خانواده‌ها را پاس داریم و در این مسیر برنامه ریزی‌های بسیار گسترده‌ای صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخطار وزیر دفاع درباره نابودی تل‌آویو و حیفا در صورت خطای صهیونیست‌ها

انتهای پیام/

برچسب ها: وزارت دفاع حجاب

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت دفاع حجاب فرهنگی وزارت دفاع معاون فرهنگی جایگاه زن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۰۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«بی حجابی» گره‌ای که با دست باز می‌شود

گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مصطفی خدابخشی- طی روزهای اخیر موضوع حجاب وعفاف به عنوان یک موضوع مهم فرهنگی یکبار دیگر با اجرای «طرح نور» از سوی فراجا و با نزدیک شدن به نهایی شدن لایحه حجاب در مجلس شورای اسلامی محور توجه قشر گسترده ای از مردم جامعه قرار گرفته است.

طرحی که به دلیل نبود برنامه ریزی مدون و انجام وظیفه از سوی دستگاه ها، سازمان ها و نهادها در حوزه عفاف و حجاب پس از حدود 20 ماه کش و قوس فراوان در بین ارکان مختلف تصمیم گیر فرهنگی کلان جامعه یکبار دیگر با تغییر نام از سوی نیروی انتظامی به مرحله اجرا گذاشته شده تا این نیرو به تنهایی در این میدان خطیر بار سنگین بر زمین مانده دیگر نهادها را به دوش بکشید، شاید که در قبل آن اوضاع آشفته نوع پوشش در جامعه سامانی یابد.

طی ماه های گذشته موضوع حجاب و نمایش نسخه جدیدی از آن که سنخیتی با جامعه اسلامی ایرانی ندارد ابعادی فراتر از حوزه فرهنگ به خود گرفته تا شیطنت رسانه ای آن را به نماد و رویکردی سیاسی امنیتی برای رویا رویی با نظام اسلامی مبدل سازد. یقینا شرایط ایجاد شده در مقوله حجاب در این روزهای جامعه زائیده یک رویداد و یا مولفه ای تک بعدی نیست بلکه باید آن را معلولی از مسائل اقتصادی، سیاسی و فرهنگی دانست که با چاشنی فتنه انگیزی به صورت گسترده جامعه را به سه بخش  درگیر، همسو و ضد تبدیل کرده است. 

بر این اساس و باتوجه به قرار دادن پازل های شکل گیری این رویداد فرهنگی و اجتماعی که ردپای برنامه ریزانی غربی در آن به راحتی مشهود است باید کشف حجاب را جز در مواردی معدود که ناشی از کم دانشی و عدم برخورداری از تحلیل درست است، آن را شعاری بصری بر علیه نظام حاکمه دانست. برهمین اساس رویا رویی با آن نیاز به دست فرمانی جدید دارد، دست فرمانی که بتواند این حرام شرعی و حرام سیاسی که به چالش مهم ماه های گذشته کشور مبدل شده است را مدیریت و سلامت بصری را به جامعه ارائه کند.

حال سوال اینجاست آیا با توجه به شرایط اقتصادی، سیاسی و اجتماعی حاکم بر جامعه باید چشم بر مقوله عفاف و حجاب بست؟ آیا می توان به بهانه حفظ وحدت و انسجام اجتماعی، انسجام دینی را نا دیده گرفت؟ پاسخ به این سوال را می توان در منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی یافت به گونه ای که ایشان حجاب را مولفه سوم مورد نیاز جامعه امروز بعد از موضوعات اقتصادی و منطقه ای دانسته اند. بر این اساس حجاب را باید نقطه مرکزی حکمرانی فرهنگی و نمادی از فرهنگ دیرینه مردم ایران زمین در نظام و ساختاری دینی در طول تاریخ دانست که بن مایه آن شکل دهنده ساختار نظام جمهوری اسلامی ایران است. به عبارت بهتر چشم پوششی بر این واقعیت یعنی رسیدن به نقطه پایان حکمرانی فرهنگی در ایران.

یعنی همان چیز که دشمن طی سال ها برای آن برنامه ریزی کرده و رویای شیرین آن را برای خود تصویر کرده است. رویایی که می توان آن را با اطلاع رسانی صحیح و استفاده نو آورانه از ابزارهای رسانه ای و با افزایش سطح آگاهی مردم از این فرایند به سراب تبدیل کرد. 

عبور از این میدان پر مخاطره نیاز به نقشه عملیاتی دارد. متاسفانه در فرایند روایت میدان آنچنان که باید و شاید نتوانسته ایم میدان داری کنیم و عملا میدان در این بخش به شهروند خبرنگاران ضد امنیتی واگذار شده که سازنده خوراک خبری برای رسانه های معاند هستند. کسانی که به صورت عمده نقش موثری در مخالف سازی مردم با مقاله حجاب دارند اما کمتر دیده می شوند. حال باید در این میدان فرهنگی به بحث رسانه توجه ویژه ای شود تا حجاب به عنوان یک حکم شرعی در جامعه باز تعریف و مردم  بر لزوم رعایت حدود آن آگاهی یابند. تحقق این مهم میسر نخواهد بود جز افزایش سواد رسانه ای مردم و استفاده درست دستگاه های تبلیغاتی از رسانه. این یعنی استفاده از ابزار فرهنگی برای یک رویداد یا تهاجمی فرهنگی.

یقینا موضوع حجاب در کشور ما کلاف سر در گم و غیر قابل حل نیست و هم زمان با یافتن سر رشته آن می توان امید به باز کردن گره آن داشت. گره ای که می شود آن را با دست باز کرد و نه با دندان. یقینا میدان مبارزه فرهنگی نیازمند نقشه عملیات فرهنگی است و در آن ترازوی رویکردهای ایجابی می بایست بر رویکردهای سلبی سنگینی کند چیزی که امروز برعکس شده و همین عامل باعث شکل گیری تقابلی جدید با حجاب خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • به اسم آزادی به کام برهنگی!
  • دشمن چگونه سعی در عرفی‌سازی بی‌حجابی در جامعه‌ دارد؟
  • آئین گرامیداشت روز شوراها در گناوه برگزار شد
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • ۱۰نظرسنجی مربوط به پیمایش حجاب انجام شده/احیای مرکز طرح‌های ملی
  • «بی حجابی» گره‌ای که با دست باز می‌شود
  • حمایت زاکانی از طرح نور پلیس
  • تقویت دفاع نظامی و غیرنظامی در دستورکار آلمان
  • کیهان: ما محترمانه حجاب سر زنان می کنیم اما رضا شاه با ضرب و شتم حجابشان را برمی داشت
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟