Web Analytics Made Easy - Statcounter

این کمپین که با یک پیام انگیزشی برای بانوان ایرانی با محور قرار دادن توانایی‌های کشف نشده بانوان ایرانی انجام شد، حمایت برند مای لیدی را داشت و این حمایت باعث شد این برنامه به بهترین شکل ممکن (که در ایران کمتر می‌توان نمونه اش را دید) برگزار شود. این برنامه نزدیک به دو روز  طول کشید و در هر جبهه چند همنورد  نگار را همراهی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فکر اصلی این پویش متفاوت که با عنوان «در مسیر پیدا شو» و با ایده «توانمندسازی زنان» انجام شد، انگیزه بخشی به بانوان ایرانی برای رسیدن به خودباوری و کشف توانمندی‌های پیدا و پنهان شان بود.

صعود نگار سماک نژاد از چهار جبهه به قله دماوند، فقط بخشی از یک پروژه فکر شده و دارای نقشه راهی دقیق بود. کمپینی که مجموعه ای از نشانه‌ها، سمبل‌ها، حرف‌ها و تاویل‌های مختلف را در خود نهفته داشت و از زمان شکل گیری ایده توسط تیم اجرایی و اتاق فکر تا صعود نگار به بام ایران در تلاش بود اصالت عمل، ارزش تکرار و ماندگاری، اولویت برنامه ریزی، چالش زن بودن و قوای جسمانی و ده‌ها نشانه قابل تفسیر دیگر را که در این کمپین نهفته بود به همراه پیام‌های روشنی برای بانوان سرزمین ما را به همراه داشته باشد.

نگار سماک‌نژاد به عنوان سفیر برند مای‌لیدی نماد خوبی برای ترسیم خطوط اصلی برند و ارسال پیام‌هایآن بود. بانویی که با فعالیت در رشته‌های ورزشی استقامتی، موفقیت در حوزه تحصیل و اجتماع، حضور به عنوان یک آموزگار و ایجاد کانون‌های فعال برای زنان علاقه مند و… ویژگی‌های متمایزی برای ایفای این نقش داشت.

موفقیت نگار در این چالش، برای بانوان ایرانی و تمام کسانی که این کمپین هیجان انگیز را دنبال می‌کردند، ثابت کرد که خواستن توانستن است و پیگیری رویاها یکی از بهترین کارهایی است که هر انسانی می‌تواند انجام دهد.

این ورزشکار موفق ایرانی درباره اهداف این کمپین می‌گوید: «مسائل مربوط به زنان، چه برابری جنسیتی و چه توانمند سازی زنان، همیشه یکی از دغدغه‌های بزرگ زندگی من بوده که در سنین مختلف، سعی کردم به هر شکل، برایش تلاش کنم. چیزی که برای من اهمیت داشت این بود که در برنامه‌های سال‌های اخیر و مسابقاتی مثل مسابقه ۱۲۰ کیلومتر «کاپه» یا مسابقه ۱۷۰ کیلومتری UTMB وقتی با مردم صحبت می‌کردم می‌دیدم آن‌ها هم دوست دارند ذهن و بدنشان را به چالش بکشند.»

به گفته سماک نژاد «به چالش کشیدن ذهن و بدن و به چالش کشیدن خود، یکی از فعالیت‌هایی است که آدم را به خود باوری می‌رساند و در نهایت جرقه ای که در ذهنم زده شد این بود که کاری در راستای یکی از دغدغه‌هایم؛ یعنی توانمند سازی زنان انجام دهم. از این نظر هدف این برنامه در وهله اول مشارکت بیشتر افراد، بخصوص زنان، بود. برنامه ظاهرا یک نفره بود؛ اما این همدلی که بین همه به وجود می‌آورد، این صعود را متمایز می‌کرد. به این ترتیب این کمپین در راستای خودباوری و توانمند سازی زنان شروع شد و واکنش‌هایی که از افراد دور و نزدیک می‌گیریم نشان می‌دهد که تا حد زیادی توانسته ایم به هدف نزدیک شویم.»

وی در نهایت درباره بخش‌های دیگر اثرگذاری این برنامه می‌گوید: «فکر می‌کنم در روزهایی که شاید خیلی خوشایند هم نباشند و مدام با اخبار نامناسب بمباران می‌شویم، شور و نشاط و امید حلقه‌های گم شده جامعه ما هستند. این برنامه توانست برای چند هفته، بخصوص در روزهایی که انجام شد، هیجان و همدلی زیادی در بین جامعه و کسانی که مستقیم و یا غیرمستقیم درگیرش بودند، ایجاد کرد. به این خاطر حضور در این برنامه یکی از بی نظیرترین حس‌هایی بود که تجربه کردم.»

با این که در این کمپین، نگار سماک‌نژاد اولین زنی شد که دماوند را در مدتی نزدیک به دو روز، از ۴ جبهه صعود کرد با این حال این چالش برای او دشوارترین فعالیت ورزشی اش نبود. او همچنین مسیر ۱۷۱ کیلومتری کوهستانی مسابقه UTMB را دویده و در عرصه بین الملل موفقیت‌های قابل ملاحظه ای داشته است»

همچنان که نگار سماک نژاد اظهار می کند؛ این کمپین نمونه موفقی از همکاری ورزش، هنر و یک شرکت تولیدی است چرا که از جنبه هنری، «هیچ کس نخوابد» عنوان فیلمی است که با حمایت «مای‌لیدی» و کارگردانی سام کلانتری از سفر نگار سماک‌نژاد به بلندترین قله ایران ساخته می‌شود.

لازم به یادآوری است که در دوره برگزاری این کمپین از روزهای معرفی آن تا روزهای اجرا، چهره زن دونده به جهت نمایش تصویرش در معابر پایتخت، روی بیلبوردها به چهره آشنایی تبدیل شد که این موضوع از نظر فرهنگ سازی و افزایش آگاهی عموم، ارزش بسیاری داشت.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره فعالیت‌های «مالی لیدی» می‌توانید به سایت این برند به نشانی https://myladypads.com/ مراجعه کرده و یا از صفحه اینستاگرام آن در آدرس https://www.instagram.com/myladyiran/ بازدید کنید.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: نگار سماک نژاد بانوان ایرانی برای بانوان سازی زنان مای لیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۴۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است

به گزارش خبرگزاری مهر، شهنام اشتری روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران، افزود: اینکه از مجموع ۷۰ شهر آذربایجان شرقی تعداد ۱۲ شهر دارای طرح جامع مدیریت پسماند باشند، جای تأمل و البته نگرانی دارد، چون در صورت بی توجهی به این موضوع مهم زیست محیطی آینده بهداشت محیط و فضای عمومی شهرها با مخاطرات بسیار عدیده ای مواجه خواهد شد.

وی هر گونه توسعه پایدار بدون توجه به موازین و ضوابط زیست محیطی را بی نتیجه و منجر به بروز انواع مشکلات اجتماعی، بهداشتی و اقتصادی دانست و یادآور شد: هر گونه توسعه باید با مد نظر قرار دادن مسائل زیست محیطی به ویژه در حوزه مدیریت پسماندها به انجام برسد.

اشتری از شهرداری و شوراهای اسلامی شهرهای آذربایجان شرقی خواست تا با نگرشی خاص به مساله حیاتی مدیریت پسماندها توجه و با اقدام به موقع و فوری خود زمینه‌های لازم و کافی برای تصویب این طرح‌ها را در ۵۸ را ایجاد کنند.

وی دفع پسماندهای غیر بهداشتی در کلانشهر تبریز در ۲ سال اخیر را مناسب توصیف و اظهار کرد: در این دوره زمانی شهرداری بالغ بر یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای دفع بهداشتی پسماندهای شهری هزینه کرده است که این امر نشان دهنده توجه و اهتمام خاص این مجموعه به مسائل زیست محیطی است، اما انتظار داریم این اقدامات متوقف نشده و با قدرت و حدت بیشتری ادامه یافته و تقویت شود.

اشتری یکی از چالش‌های بسیار مهم و محوری در مدیریت پسماندها در آذربایجان شرقی به خصوص تبریز را عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبدا اعلام کرد و یادآور شد: این طرح باید در دهه ۱۳۹۰ اجرایی می‌شد که بنا دلایلی هنوز شاهد اجرای آن در این کلانشهر ۲ میلیون نفری نیستیم.

وی موضوع دفع و جمع آوری بهداشتی زباله‌ها را مهم‌ترین چالش کنونی زمین و محیط زیست عنوان و اضافه کرد: مدیریت نادرست پسماندها امروز یکی از مهمترین معضلات محیط زیستی در جهان است که خسارت ناشی از آن ارقام بسیار بالا و هنگفتی را در بر می‌گیرد و باید توجه داشت که تفکیک زباله از مبدا به احترام زمین پاک می‌تواند ثمربخش باشد.

کد خبر 6090987

دیگر خبرها

  • زن و مرد در رسیدن به مقامات معنوی برابر هستند/ دین اسلام؛ مدافع‌ اصلی حقوق زنان است
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • کیهان: ما محترمانه حجاب سر زنان می کنیم اما رضا شاه با ضرب و شتم حجابشان را برمی داشت
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • حمله شدید اللحن روزنامه نگار مشهور اسرائیلی به نتانیاهو
  •  عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است
  • تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • رسانه‌های بیگانه چگونه زنان را عامل رسیدن به اهداف خود می کنند؟